top of page

Waarvoor kunt u terecht bij Pazsage

Individuele therapie


Iedereen kan problemen tegenkomen. Ze horen bij het leven en hebben vaak te maken met alledaagse dingen: kiezen van een opleiding, vinden van werk, goed blijven functioneren in een nieuwe baan, omgaan met eigen gezondheidsklachten of die van een naaste, minder goed lopende relaties, rouwverwerking, etc. Veel problemen zijn van tijdelijke aard en gaan voorbij als een ‘pazsage’. Met een professioneel steuntje in de rug kan deze ‘pazsage’ vlotter en beter verlopen.


Bij Pazsage kunt u terecht voor individuele therapie, bijvoorbeeld wanneer het gaat om zaken die te maken hebben met werk, gezondheid en/of relaties, maar uiteraard ook voor andere problemen van min of meer tijdelijke aard. Er worden verschillende gangbare psychologische technieken gebruikt, maar niet volgens vaste protocollen. Aansluiten bij waar mensen zijn in hun beleving en ontwikkeling is het belangrijkste.


Ik heb onder andere ervaring in hulp bij: Depressieve klachten, Vermoeidheid, Burnout, Angsten, Relatieproblemen, Traumatische ervaringen, Werk, Verlies, Gezondheid, Verandering van levensfase.

bottom of page