top of page

Reviews

VP

Ik zit sinds mijn bezoeken aan jou echt goed in mijn vel. Ik merk dat het heftig was destijds maar heb zo ontzettend veel geleerd van je. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik de stap gezet heb destijds.


JB

Hartelijk bedankt voor de afgelopen gesprekken.

Je helpt me écht enorm!!!

Hartstikke bedankt voor je ondersteuning!!! Echt super!! Hoewel ‘t heel veel energie kost, zet ‘t me aan tot actie en blijf ik minder in de “slachtofferrol” hangen. Dat is wel een overwinning.


EW

Matty is een expert op het gebied van psychologie.

Ze is pragmatisch met oplossingen voor (relatie)problemen, luistert erg goed, heeft ruime ervaring in geestelijke hulpverlening, heeft mij persoonlijk enorm goed en vriendelijk op weg geholpen na mijn scheiding door inzicht te geven in mijn verleden en nieuwe handgrepen voor het heden.


AZ

Hoewel je ver weg woont, wil ik geen andere psycholoog, want door jou voel ik me geholpen. Jij weet namelijk hoe je me moet benaderen. Steeds viel het kwartje weer, waardoor ik meer inzicht kreeg in mijn eigen gedrag, het ontstaan ervan en de valkuilen. Hierdoor heb ik stapjes kunnen zetten in mijn proces, kan ik invloed uitoefenen op mezelf en de situatie.

bottom of page